Перейти до змісту

Перший контракт: допоможіть розібратись чи все вірно і як закрити контракт?

Featured Replies

Опубліковано

Привіт. Не хотів створювати нової теми, може тут ще хтось є)
Робота виконана, клієнт закрив milestone, але не завершив контракт. Більше робіт не планується. Мені самому завершити чи просити клієнта завершити? Чи є в цьому якась різниця?
дякую

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Опубліковано
2 години назад, Mark29 сказав:

@Yura ОК, тоді:
1/ якщо гроші ви ще не отримали - в жодному разі ніколи не закривайте контракт першим.
2/ напишіть клієнту "давай закриємо контракт і обміняємось суперовими відгуками"
3/ якщо не відповідатиме - можете закрити самі, якщо дотримано п.1 - правда тоді можете не мати від нього відгуку.

Успіхів 😉

Дякую, що відгукнулись. Гроші вже сплачені, все ок. Робота виконана, клієнту сподобалось. Просто попередній клієнт сам закрив контракт, а цей клієнт - ні. Тому я в роздумах чи можу сам закривати чи він ще чогось чекає від мене) 
Дякую👍 

• 5 місяців по тому...
Опубліковано

Доброго дня! Хтось може підсказати як змінити фіксовану ціну контракту?

Змінено користувачем Андрій Швед

Опубліковано
In compliance with the new VAT law in Ukraine, we must add VAT on Upwork fees unless you are VAT registered in Ukraine. Please click here to add your Ukraine VAT information. For more details, read our FAQs
Заповнюю цю форму вже в четвертий раз і всерівно запит на цю форму нікуди не зникає. Чи пов'язано це якось з тим, що я не зареєстрований як ФОП? 
Було таке в когось?
Яlose the alert

Опубліковано
  • Автор

@Андрій Швед та воно незрозуміло як працює 🙂 Я заповняла пару разів, і воно далі з'являлось. Просто закривала повідомлення і з часом воно перестало так часто з'являтись. А зараз знову появляється. У мене все заповнено як тут на форумі радили і я не звертаю увагу просто 😉

• 1 місяць по тому...
Опубліковано
В 15.07.2022 в 20:15, Mark29 сказав:

ОК, тоді:
1/ якщо гроші ви ще не отримали - в жодному разі ніколи не закривайте контракт першим.

Можна уточнити? Якщо Milestones підтверджено, але гроші ще не на рахунку (5 днів). У такому разі можна самому закривати?

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Опубліковано

Всім привіт, я новачок на Апворку. Таке питання - чи це норм коли клієнт присилає завдання і просить їх виконати лише в переписці, у відповіді на мій cover letter. Я по незнанню перше завдання зробила і надіслала, він сьогодні написав наступне. Але контракту мені не надсилав і я взагалі не розумію він заплатить чи ні. Я думала це одноразове завдання лише. Хоча в нього рейтинг хороший і багато опублікованих вакансій та інтерв'ю.

Опубліковано
  • Автор

@Venena так неможна робити! Клієнт має надіслати після узгодження всіх деталей вам оффер, ви його приймаєте, дивитесь чи клієнт вніс суму проекта на депозит, і тільки після цього починаєте виконувати свою роботу.

Напишіть йому щось на зрахок "ок, я бачу вам підійшла моя робота. Тепер пришліть мені оффер, внесіть суму проекта на депозит, і я почну працювати"

Опубліковано

@Mavka дякую за таку класну пораду, я йому так і написала, побачу що відповість. Але чуйка що то скамер.

Опубліковано

@Mavka і про завершення історії - він намагався мене "ввічливо" скерувати до безкоштовного виконання 2-ї частини, нібито йому треба оцінити мої скіли і то все цілком легально, і взагалі то я сама йому написала за роботу, на що я відповіла, що мої скіли він бачив у моєму профілі, перш ніж брати на роботу і бонусом ще і завдання вчора виконала. Ну він запропонував тоді буцім-то контракт з оплатою в 6 разів меншою, ніж вказано на початку. Я вже не витримала, написала що він скамер і поставила прапорець inappropriate

Опубліковано

@Mark29  та ні) немає ніякої безкоштовної роботи для портфоліо) в цього чувака було дивне завдання - я так зрозуміла, він сам SEO і він хотів, щоб я пошукала на апворку вакансії сео по США та зробила йому список, це та частина, яку я виконала, а наступне - він хотів щоб я тепер їм писала ковер леттер) далі ви вже знаєте)

Опубліковано

@Mark29   та хотілось би щось посерйозніше поставити в портфоліо, аніж скіли пошуку роботи на апворку) 

• 7 місяців по тому...
Опубліковано

Добрий день! А що відбувається, коли, наприклад, термін контракту закінчується, а робота ще не зроблена чи просто не закриті майлстоуни на самому Апворку?

Опубліковано

@Vlad нічого не відбувається.

Але, звичайно, краще слідкувати щоб все було вчасно 🙂 Це збільшує ваші шанси на гарний відгук і рейтинг від клиєнта.

Опубліковано

4 години назад, admin сказав:

@Vlad нічого не відбувається.

Але, звичайно, краще слідкувати щоб все було вчасно 🙂 Це збільшує ваші шанси на гарний відгук і рейтинг від клиєнта.

Тобто це просто такий орієнтир для вас з клієнтом і можливість до цього апелювати, якщо з'являться якісь неприємні ситуації, а так вихід за межі цих термінів, закриття майлстоунів/контракту пізніше хоч на місяць, якщо замовник не проти - це норм і Апворк ніяких санкцій не пред'являє?

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.