Перейти до змісту

Перший контракт: допоможіть розібратись чи все вірно і як закрити контракт?

Featured Replies

Опубліковано

Доброго дня! На Апворк це моє перше замовлення і я відчуваю, що реально туплю) Чи може хтось мені трохи допомогти?

Взяла контракт, клієнт роботу розділив на два етапи. Все зроблено і робота вже здана. А я не можу зорієнтуватись чи все правильно і що далі робити.

Поясніть як мені розібратись з оплатою і як закрити цей контракт, щоб обмінятись відгуками? І я не розумію чи клієнт вже все оплатив... Дякую!

Опубліковано
  • Автор

Ось такий статус у моїх замовлень, верхній, як я бачу, вже нарахувався
а ось нижній з таким самим статусом - поки що немає...

Змінено користувачем Mavka
видалила зображення

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Опубліковано
  • Автор

@Mark29 а, добре! Ось, змінила мову і замінила скрін ))

Picture1.png.jpg

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Опубліковано
  • Автор

Ось скрін з оплатами

Picture1.png.jpg

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
  • 2 тижні пізніше...
Опубліковано

Подскажите пожалуйста и мне как правильно завершить контракт) Первый контракт, клиент, вроде оплатил, но на балансе моем еще нет. Еще он написал, что хочет работать со мной далее. В работе висят такие пункты (см. вложение). Какие мои действия будут верными?

Untitled-1.png

Опубліковано

@Ольга смотря что вам нужно - работать дальше, или отзыв.

Деньги он и правда уже заплатил - смотрим вкладку выше "Milestones Paid"

В зависимости от того, какой тип вашего аккаунта - бесплатный или платный - деньги полностью зайдут на ваш аккаунт от 5 до 10 дней. Отслеживайте их тут https://www.upwork.com/nx/reports/overview/?tab=available (все четыре вкладки - разные этапы прохождения оплаты к вам).

Опубліковано

@Ольга

Propose milestone - вы создаете новую этап текущего проекта. Сумма проекта будет увеличиваться, все остальные действия как в предыдущем этапе. НО, вы не сможете закрыть контракт и получить отзыв за первый этап.

Propose a new contract - закрываете текущий проект, обмениваетесь отзывами и создаете новый проект.

Что будет удобнее вам или клиенту - решать вам с клиентом 😉

Опубліковано

Спасибо вам за ответы, хочу еще посоветоваться. Клиент ранее писал, что у него будут еще задачи и что хочет работать со мной, если я выберу Propose a new contract - он поймет что я хочу дальше работать с ним? И, если у меня есть эти сообщения - то сам клиент проект не закрыл и отзыв не написал?

Опубліковано

@Ольга если вы новичок - вам желательно набирать отзывы. Спросите клиента, "не будет ли ему трудно создавать новые проекты, поскольку вам нужны отзывы для начала карьеры" - обычно соглашаются.

Да, вы верно понимаете - контракт не закрыт еще и отзыв не написан. Сообщения в таком виде видны только в открытом контракте. После закрытия проекта - остается только кнопка Propose a new contract вверху страницы.

Опубліковано

Спасибо вам, да, я новичок и очень хочу освоить эту биржу, т.к. сами понимаете какое сейчас время, я лишилась основной работы(

Вам мира и удачи)) 

Опубліковано

Слава Україні!

Питання по темі.

Було завдання оригінальне. Стояла ціна 20 дол. Вислала я цю фотку. Замовник перерахував 10 дол.

Контракт висить. Затримка за ним? 

Що я маю зробити?

1.jpg

Опубліковано

@Martal взагалі-то, у вас контракт оформлено на 10, а не 20 доларів. Тобто, клієнт виплатив і виконав весь бюджет.

Хіба у вас були якісь інші домовленості з ним.

Опубліковано

гм, а він міг змінити в процесі?

бо в пропозиції 20 було ж.

Але він не закрив контракт, вірно?

2.jpg

Опубліковано

@Martal заходите у ваш контракт, вкладка Terms & Settings і дивитись посилання нижче View history of contract changes

image.png.3d520f626543ba078699a581243be022.png

Як варіант - ви самі не побачили, що клієнт прислав вам оффер з меншою ціною.

Якщо у переписці ви обговорювали з клієнтом вартість, і що саме за 20уо будете робити - ввічливо нагадайте йому про це і що він тільки 10 заплатив.

Так, ваш контракт ще відкритий.

Опубліковано

Дякую за відповіді.

Так, напевно я не зауважила, як погодилася на 10.

Закрити має він? 

3.jpg

Опубліковано

і ще питання по іншому контракту.

Фото я зробила.  Прохання було наступним: 

"If all is clear please deliver the picture before Wednesday and bill two hours for the contract."

Як я це маю зробити?

Там де WORK DIARY є REQUEST MANUAL TIME . Може воно?

Дякую дуже за допомогу

4.jpg

Опубліковано
1 час назад, Martal сказав:

Закрити має він? 

Так, напишіть йому чи все ОК, і якщо роботи по контракту більше немає "давайте закриємо його і обміняємось відгуками".

Будьте уважнішими у майбутньому 😉 

Опубліковано
26 хвилин назад, Martal сказав:

Там де WORK DIARY є REQUEST MANUAL TIME . Може воно?

А ви здібна і кмітлива 🙂 Так, натискаєте на це, клієнт відкриває вам функцію ручного додавання часу і ви вводите 2 години часу.

PS створюйте для кожного запитання окрему тему, будь ласка )

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.