Перейти до змісту

Як у вас з замовленнями на Upwork?

Featured Replies

Опубліковано

Доброго дня!
Назріло таке питання: довгий час я не аплаїлась на пости про роботу на Upwork, і зараз коли вирішила знайти пару нових проектів - розсилаю, а відповідей немає. Працюю на платформі 3 роки і маю високий рейтинг, тобто навряд чи це пов‘язано саме із цим. Серед, приблизно, 30 заявок лише 1 відповідь і то не конструктивна. Можливо є якийсь внутрішній «рейтинг», у зв’язку з тим, що довгий час не розсилались заявки (але робота йшла далі через платформу).
Завчасно дуже дякую за відповідь!

Опубліковано
  • Автор

@admin згодна, помітила дуууже багато спаму типу «треба робота? пиши на мейл-telegram-watsapp»… я вже навіть змінила локацію з України на Польщу, так як знаходжуся тут зараз (нажаль забула це вказати у пості), але ситуація не змінилась 😔

• 3 тижні пізніше...
Опубліковано

@Mavka Так, є таке, якщо довго немає активності, то вас просто не показують в пошуку. А при відгуках на ставки, тут вже залежить від вашого профілю і cover letter. 
Спробуйте зараз на найбільш цікаві проекти, у яких у вас є схожий досвід, використовувати Boostа вашої ставки. Ставте 12-14 конектів щоб точно увійти в топ-3. По статистиці, непогано працює. 

• 2 роки по тому...
Опубліковано

У мене ситуація схожа з вами, раніше якщо розіслала заявки на 10 вакансій, то хоча б одна була продуктивною. Зараз, навіть розіславши 30, я можу отримати відповідь від 2-4 клієнтів і всі вони будуть якимись шахраями. Особливо, якщо вакансія трохи розпливчаста без чіткого опису проекту, а просто з чимось на кшталт "шукаємо ілюстратора". Там завжди прилітає в приват золота історія "200 доларів за просту картинку", але ми платимо криптою і тому перейдіть в телеграм. Після десь десяти таких випадків, я навіть один раз чисто з цікавості зрозуміти схему перейшла і поспілкувалася з ними. Умови були смішні, типу, ось у нас є кілька тем, оберіть яку хочете, намалюйте ілюстрацію і ми заплатимо вам 1000$. Я почекала годинку, скинула рандомну картинку, і тоді почався скам. Типу ми можемо присилати гроші лише цим способом, перейдіть за посиланням і всяке таке. Я тоді звісно цікаво провела свій час, але кількість подібного на апворк просто зашкалює, і ти не завжди можеш визначити по вакансії, шахрай це чи ні, бо я мала десятки справжніх замовників, які мали схожі розпливчасті вакансії. І виходить так, що я просто витрачаю гроші на конекти, щоб податися на шахрайську вакансію, апворк заробляє на цьому гроші і по суті нічого не робить, щоб це якось виправити, бо скільки я б не скаржилася на цих шахраїв, я не помічаю, щоб їх ставало менше. По всій логіці, стати замовником на апворк має бути так само, як стати фрілансером, тобто одна людина -один профіль з верифікацією. Але з огляду на кількість цих профілів шахраїв, це вочевидь не так. 

• 2 тижні пізніше...
Опубліковано
  • Автор

@yarinajoy а ви іллюстратор? Помітила останнім часом, що багато проектів ніби під копірку з незначними варіаціями почали публікувати. Але це скоріш за все робота апворівської Uma. Тупо генерує клієнтам шаблонні описи вакансій. За пару тижнів відкриваєш такі проекти і око вже саме розуміє що це ШІ писало.

А про скамерів дякую! Такі речі взагалі треба виносити окремими темами, щоб люди їх бачили і читали. Може б це адміністрація зробила якусь окрему гілку? Думаю було б корисно для багатьох! @admin ???

Опубліковано
4 години назад, Mavka сказав:

Такі речі взагалі треба виносити окремими темами, щоб люди їх бачили і читали. Може б це адміністрація зробила якусь окрему гілку? Думаю було б корисно для багатьох!

Дякую за пропозицію. Подумаємо. 
Любі ідеї-зауваження краще публікувати у відповідному розділі Ваші ідеї/зауваження

• 1 рік по тому...
Опубліковано

Ситуація на Upwork зараз справді специфічна. Я помітив що останнім часом в топ "залітають" переважно ті пропозиції де Cover Letter максимально персоналізований. Стандартні шаблони система зазвичай кидає аж у кінець списку.
До речі, хотів спитати - хтось вже пробував експериментувати з відео-інтро у профілі? Бо я чув думку що це зараз один з небагатьох способів виділитись серед тисяч інших фрілансерів, але сам поки не наважився записати.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.