Перейти до змісту

Використання посилань на сайт агенції в Cover Letter та повідомленнях. Дозволено?

Featured Replies

Опубліковано

Вітаю усіх фрілансерів) Нещодавно почав змінювати свої підходи до роботи на апворк та задумався про таке: А чи дозволяє Апворк використовувати посилання на сайт компанії, в якій я працюю, при написанні Cover Letter'ів та в особистих повідомленнях з клієнтами? 
Одразу ж скажу - Я не маю цілі вивести клієнтів за межі біржі, та продовжувати з ними співпрацю поза Апворк. Моя ціль - демонстрація сайту та конкретних сторінок послуг або сторінок з кейсами, задля того щоб клієнт міг додатково ознайомитись з послугами, дізнатись хто наша компанія та який досвід ми маємо.  

Цікавить чи дозволяється роботи подібне станом на грудень 2024 року? Правила апворку постійно змінюються, отже складно завжди знати про останні оновлення. 
Буду вдячний кожному, хто надасть відповідь на моє питання!
Усім гарних продажів)

• 2 тижні пізніше...
Опубліковано

Вітаю, до прийняття оффера не можна, для цього у вас є портфоліо

• 1 місяць по тому...
Опубліковано

Привіт) окрім портфоліо в профілі, я маю більш розширене портфоліо на Behance та іншому сайті для портфоліо і я завжди в заявці додаю ці посилання, але тепер після слів користувача Костя, починаю хвилюватися. Якщо хтось щось знає, скажіть будь ласка. Бо я роблю це вже роками і не отримувала жодних попереджень від Апворк 🤔

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.