Перейти до змісту

Верифікація паспорту-книжки не проходить

Featured Replies

Опубліковано

Апворк просить мене пройти верифікацію після мого першого виконаного замовлення.
Я намагаюсь відсканувати сфій паспорт та весь час отримую помилки що "4х країв документа не видно", "приблизьте ближче (після чого знову помилка про 4 краї)" і інші всеможливі помилки які трапляються коли якимось чином виходить подолати перші дві основні "помилки". Я крутився з їх інструментом сканування документу декілька годин і так і не зміг зробити так щоб камера прийняла паспорт.
Підтримка відповідає раз в день і це спочатку стандартні поради про браузер чи мильну камеру, але я вже все перепробував та вони в кінці-кінців почали взагалі дуже рідко мені відповідати і я очікую відповідь вже другий день. Знімав їм відео зі сторони як я намагаюсь пройти верифікацію паспорту, але 0 результату.
Камера чітка, картинка теж.
Браузери Сафарі та хром пробував.
Не знаю вже що робити.
Це паспорт книжечка, не айді карта. Там написана інформація рукописно. 
Серед інших документів верифікації у них лише варіант з водійським - але у мене немає водійських прав.
Хтось мав схожу проблему?

Змінено користувачем DmitryH

Опубліковано

@DmitryH спробуйте зробити якісне фото вашого паспорта на телефон.

Мав схожу проблему з пластиковим водійським. Тільки коли підпер його ззаду і на білому фоні получилось щоб було нормально видно всі чотири краї - документ були прийняли. Ще вважайте щоб не було бліків від світла.

• 9 місяців по тому...
Опубліковано

Полностью такая же проблема. + Скотские отмазки службы поддержки, они сами не знают что происходит. Я взял выбранный по списку пункт где перечисляются названия документов для идентификации, пункт водительское удостоверение, хотя у меня паспорт книжечка, и система начала фиксировать документ. Я так понял, что наименование документа в списке не соответствует функции, которую выполняет система захвата документа. 

• 3 тижні пізніше...
Опубліковано
В 22.02.2025 в 13:14, Андрей сказав:

Полностью такая же проблема. + Скотские отмазки службы поддержки, они сами не знают что происходит. Я взял выбранный по списку пункт где перечисляются названия документов для идентификации, пункт водительское удостоверение, хотя у меня паспорт книжечка, и система начала фиксировать документ. Я так понял, что наименование документа в списке не соответствует функции, которую выполняет система захвата документа. 

Вітаю!
Вам вдалося пройти верифікацію таким чином?
Буду вдячна за відповідь

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.