Перейти до змісту

Виконання завдання без відбору

Featured Replies

Опубліковано

Вітаю!

В моїй стрічці нерідко з'являються завдання, для виконання яких автор не намагається відбирати кандидата з надісланих йому пропозицій.

Натомість, оголошується фіксована вартість замовлення, вказується дата виконання, і надається сам матеріал. Система пише, що платіжні дані замовника підтверджені, тобто не "зальотний". 

Як такі завдання розуміти? Виконуйте хто бажає, надсилайте мені результат, а я серед виконаних відберу найкращий для мене і виконаю оплату лише йому?

Так чи ні? 

Опубліковано
22 хвилини назад, Dmytro сказав:

для виконання яких автор не намагається відбирати кандидата з надісланих йому пропозицій

Це в принципі нам невідомо, що він там намагається чи ні 🙂

23 хвилини назад, Dmytro сказав:

Виконуйте хто бажає, надсилайте мені результат, а я серед виконаних відберу найкращий для мене і виконаю оплату лише йому?

Виконавець(і) має бути найнятим - Hire. Якщо це не тестовий файл (тут вже від замовника залежить, чи це оплачуваний тест, чи ні), то роботу треба виконувати тільки після того, як вам прислали оффер - Offer, и ви його прийняли. Тоді починається старт проекту. Все решта - це ні про що.

25 хвилин назад, Dmytro сказав:

Як такі завдання розуміти?

А маєте скрін проекту? Бо важко зрозуміти "на словах".

Опубліковано
  • Автор
20 годин назад, admin сказав:

@Dmytro яка у вас спеціалізація?

Переклад з іноземних мов. 

Я знайду типові повідомлення та надвшлю сюди скріни, щоб було зрозуміліше

• 2 роки по тому...
Опубліковано

@Dmytro Ви можете зробити весь проект, а малесенький шматочок скинути замовнику в ковер леттер, зі словами, що робота вже готова і ви скинете її після підписання контракту. Якщо клієнта задовольняє ваша робота, він кине вам офер, погоджуйтеся на роботу, в проекті тицяєте кнопку "сабміт ворк" , надсилаєте роботу. А там вже навіть якщо він сам не оплатить, контракт з фіксованою ставкою автоматично оплатиться через два тижні. Але це працює лише з фіксованою ставкою.

Я ілюстратор і часто так роблю, якщо у вакансії чітко написане завдання і я знаю, що можу його швидко зробити, я роблю, ставлю водяні знаки і надсилаю з супровідним листом, що от, я вже все зробила, вам залишилося заплатити і файл буде у вас. Якщо проект трохи складніше і швидко не вийде, або якщо він погодинний, я надсилаю скетч. Ця схема працює десь у 70% випадків. До того ж так зручно для замовника. Головне ніколи, ні за яких обставин не надсилати повністю готову роботу. У вашому випадку як перекладача, в ідеалі взагалі скидати картинку з перекладом, скріншот наприклад, а не сам текст, так, що клієнт не міг навіть скопіювати і десь використати, навіть той невеликий шматочок, який ви зробили.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.