Перейти до змісту

Зворотня психологія. Чому треба відмовлятися від замовлення?

Featured Replies

Опубліковано

Найкращий спосіб узяти проєкт, коли вас починають порівнювати з іншими фрилансерами/командами, - це одразу відмовитися. 

Якщо спочатку правила гри задає замовник, такого замовника вже дуже важко буде задовольнити. І звісно ж, замовник не очікує, що хтось відмовиться від його супер-пупер нового проєкту. Це відразу вас вибиває з усього списку і ставить на перше місце. Замовнику цікаво, що з вами не так. Замовник відразу запитає "Чому?", а ось тут потрібен хороший аргумент, бажано не брехати. 

У мене справді на день приходить кілька інвайтів. Я прямо кажу на його "чому" ось це повідомлення: "тому що до мене зараз черга із замовників, а ваші ігри - це марнування сил і часу, з незрозумілим і непередбачуваним результатом. Якщо вам потрібен експерт, я тут”, Зрозуміло, в дружньому тоні, я тут навів лише приклад. 

Після цього можете просити сміливо одразу виконати тестове (платно, звісно) і насолоджуватися перевагою перед усіма іншими фрилансерами, які будуть вилизувати цього замовника з ніг до голови і битися між собою за місце під сонцем.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.