Перейти до змісту

Давайте знайомитись! Я - Кирило Козак...

Featured Replies

Опубліковано

Алоха, Козаче👋

Я працюю з UpWork'ом останні 8 років. Мій особистий чек зараз це $45 - $75 на годину. Починав як fullstack розробник.

У мене була компанія та агенція на апворку, в якій працювало понад 50 людей. Ми натрекали більше 75 000 годин за 6 років. Я її продав своєму тодішньому партнеру, і почав робити свою агенцію з моєю особистою командою.

За весь час апворк зміг принести мені понад 200+ клієнтів, з дуже крутих це: GoDaddy та Amazon Marketing Team. Я працював з ентерпрайз компаніями рівня McDonalds (і це біль). Інші це були в основному стартапи, або середні бізнеси.

Зараз моя мета це ділитися своїми знаннями з усіма українцями, які потребують змін у своїй поточній роботі чи мріють отримати першу свою роботу дистанційно

В цьому каналі я буду шерити цікаву інфу по UpWork’у та по продажам. Також будуть відео-матеріали, курси та книжки ❤️‍🔥

А тепер - розкажіть про себе!

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.