Перейти до змісту

Де знайти адресу ФОП англійською мовою у Приват24 Бізнес?

Featured Replies

Опубліковано

Може є тут добрі люди, які допоможуть, бо вже криша їде.

Не можу додати на Апворк спосіб виводу коштів свіфт переводом. Тобто відкрила ФОП рахунок, далі валютний ФОП рахунок. При заповненні даних на Апворці просить вказати адресу по англійськи.

Де її взяти, якщо в моїй довідці вона по-українськи?

Опубліковано

ФОП рахунок повинен бути в USD там мають бути реквізити на англійській мові… якщо ні то ще можна в Гугл Марс виставити англійську мову і подивитися адресу

Опубліковано
3 хвилини назад, Катерина Гор сказав:

Де її взяти, якщо в моїй довідці вона по-українськи?

читайте те що вам приват пише зверху над вашими реквізитами )))))
Перекладаєте згідно правил транслітерації і заповнюєте на апворк.

Опубліковано
  • Автор

@admin В жодній довідці в Приват-24 Бізнес, в тому числі в довідках по обох рахунках ФОП (і гривневому і доларовому) немає адреси на англійській мові. А от зате вона є в довідці до звичайної особистої доларової карти в Приват-24 не бізнес. Короче, це мене до істерики доведе.

Я цілий день заповнюю п'ять строчок. Хочеш заплатити податки - готуйся до нервового зриву, бо це ще той квест.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.