Перейти до змісту

Якщо клієнт хоче надати вам фінансову допомогу у зв'язку з війною в Україні

Featured Replies

Опубліковано

Всім привіт. Нажаль, всі ми знаємо, що зараз відбувається у нашій країні. Є багато внутрішньо переміщених осіб, є багато людей, які втратили житло, роботу і джерело доходу і які потребують любої допомоги.

До мене, від самого початку війни, в особисті повідомлення на Upwork час від часу пишуть колишні клієнти, або навіть і нові запитуються чи мені потрібна допомога. Люба - від фінансової, до допомоги з релокацією за кордон. Дякувати Богу, я живу в тій частині України, яка стала центром волонтерства і допомоги захисникам України. І у якій відносно безпечно. Тому, я не потребую цієї допомоги. Хоча це і надихає, що зовсім чужі люди хочуть долучитись і допомогти українцям.

Якщо ви дійсно потребуєте фінансової допомоги - прийміть її. Якщо у вас є можливість не приймати її - переадресуйте натхнення цих людей на допомогу нашим Збройним Силам України. Скопіюйте, збережіть, репостніть собі текст нижче, і надсилайте його цим людям.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hi, CLIENT_NAME! Thanks a lot to you!
I don't need money. But if you (or your friends) want to help - you could donate any amount to the army of Ukraine. Our National Bank opened a particular account to raise funds for our forces. There is the official website. You can donate US dollars or Euros. It should be easy, I guess 😉

https://bank.gov.ua/en/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Не забудьте замінити CLIENT_NAME на справжнє ім'я вашого клієнта! Все буде добре! Ми переможемо!

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.