Перейти до змісту

Чи може Upwork повноцінно замінити основну роботу?

Featured Replies

Опубліковано

Відповідь - Так! Може!

Особисто я вже 13 років фрілансер і з них 8 років працюю на Upwork і повністю забезпечую себе та свою сім’ю заробляючи на фрілансі. І що цікаво, що з роками я став працювати менше, а заробляти більше. Як це у мене вийшло? Все просто, з підвищенням навичок ростуть розцінки, а кількість часу яку я виділяю для роботи залишається така ж сама, в моєму випадку це приблизно 4-5 годин на добу. Взагалі фріланс це гнучкість і свобода. Ну і гроші звичайно теж непогані.

Скільки можна заробляти на Upwork в місяць? Я працюю на Upwork по спеціальності UX/UI Designer. Мій середній заробіток складає 2-2,5 тисячі доларів на місяць, це при зайнятості 4-5 годин на добу. Зараз мій погодинний рейт на активних контрактах становить $25 на годину.

Якщо працювати по 8 годин і більше то можна спокійно дійти до суми в $5.000+. Все залежить від ваших амбіцій, але думаю, що Upwork в змозі задовільнити апетити навіть самих амбітних фрілансерів.

Рейт $25 на годину це досить таки середній рівень, найвищий рейт по якому я працював на погодинній основі це $40 на годину. Як ви розумієте, тут уже зовсім інші заробітки.

На Upwork щодня з'являється безліч проектів по різноманітним спеціальностях.

Upwork's top 10 most in-demand tech skills:

1. Web Design
  2. WordPress
  3. Web Programming
  4. JavaScript
  5. CSS
  6. HTML
  7. PHP
  8. Shopify
  9. API
  10. Graphic Design

Upwork's top 10 most in-demand marketing skills:

1. Social Media Marketing
  2. Lead Generation
  3. Facebook
  4. SEO
  5. B2B Marketing
  6. Instagram
  7. Marketing Strategy
  8. Social Media Management
  9. Email Marketing
  10. Marketing Research

Upwork's top 10 most in-demand customer service skills:

1. Customer Service
  2. Customer Support
  3. Email Communication
  4. Phone Support
  5. Email Support
  6. Communication Etiquette
  7. Online Chat Support
  8. Answering Product Questions
  9. Data Entry
  10. Administrative Support

Тому якщо ви володієте, або хочете оволодіти якимось із вище зазначених скілів, для вас не буде проблемою знайти роботу на Upwork. І пам'ятайте, на фрілансі, ви можете самі вибудовувати свій щоденний графік і стиль вашого життя в цілому.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.