Перейти до змісту

Я не володію англійською мовою, що робити?

Featured Replies

Опубліковано

Звичайно не забуваємо, що Upwork це англомовна платформа, і знання мови тут має досить велике значення, але не вирішальне. Є люди, і я таких знаю, які працюють через гугл перекладач.

Єдиний мінус для вашого клієнта буде в тому, що ви не зможете обговорювати проекти на дзвінках в Зумі чи Скайпі. але не всі клієнти вимагають дзвінок, тому нічого страшного, якщо ви ввічливо напишете, що надаєте перевагу спілкуванню через текстовий чат.

До слова сказати, навіть таким способом фрілансери заробляють серйозні суми, і їм це не заважає брати проекти с щедрими бюджетами.

З власного досвіду скажу, що я в 90% відмовляюсь від дзвінків, та надаю перевагу чату, хоча з англійською у мене немає проблем. Чому так? Тому що зазвичай на дзвінках клієнти "ллють воду". Немає послідовності в описі проекту, людина починає скакати з одного на інше, і в результаті після двійка у голові клієнта "Я все йому розклав по поличках" а в голові фрілансера просто каша.

Ще мінус дзвінків на мій погляд це також те, що у вас не залишається нічого до чого можна було б повернутись та переслухати або перечитати все що ви обговорили, хіба що потрібно записувати ваш діалог, але потім шукати по таймлайну що і хто там сказав, це біль!

А от у випадку з чатом все залишається з вами, зайшов відкрив перечитав якщо щось було не зрозуміло і все! Тому як бачите дзвінки це не завжди найкращий вибір.

З іншого боку якщо ви плануєте працювати у великій команді, то тут без зідзвонів не обійтись і знання мови тут може стати для вас вирішальним моментом. Хоча знову ж таки все це індивідуально, я протягом 3-років працюю з клієнтом у якого в команді крім мене ще чоловік 50 і зідзвон був може 2 рази за весь час. Все решта через чат.

Для публікації повідомлень створіть акаунт або авторизуйтесь

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файли на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт краще. Ви можете змінити свої налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань. Продовжуючи користуватись форумом Ви погоджуєтесь з нашими Умови використання та Політика конфіденційності

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.